Werkwijze

Bestandsgrootte:  Alles kan, maar wij adviseren echter niet groter te gaan dan noodzakelijk. Door eigen ontwikkelde techniek kunnen we bij rotaties ook grotere producten vrijstaand fotograferen tegen een witte, schaduwloze achtergrond. Vaak de mooiste oplossing voor een webshop, straalt rust en kwaliteit uit. Ook witte en glanzende producten worden gedetailleerd weergegeven. Wij werken gewoonlijk met 36 bld/rotatie, geeft toch het mooiste resultaat én met zoom voor een optimale weergave. Zie onze pagina met de voorbeelden voor de mogelijkheden. De files worden afgeleverd als SWF (flash) of HTML5, de laatste is ook geschikt om te worden bekeken op tablets en smartphones. 

Nabewerking:  Zodra de opnames van de product rotaties zijn gemaakt worden de beelden op kleur en contrast gecorrigeerd op een gekalibreerde monitor. De producten worden zo natuurgetrouw mogelijk op uw site weergegeven zodat uw klanten precies weten wat ze krijgen. Dit scheelt retour zendingen en extra handelingen.

Prijs:  Vaste prijs hanteren we niet, is afhankelijk van om wat voor een producten en hoeveel het gaat. Bij grotere aantallen is de prijs van een rotatie (36 bld) van bijv een schoen/laars € 15,00. En of u gebruik wilt maken van extra animaties (deze zijn toegepast bij de kinderwagens) en/of hotspots (bijv bij de rode trolley koffer) Bij fotografie van schoenen is het mooi veteren en representatief maken hiervan bij de prijs inbegrepen. Bestanden worden afgeleverd via een server (FTP) of CD/DVD
 
Viewer: Voor het vertonen van de rotaties op u website heeft u een viewer nodig, wij kunnen voor een redelijk tarief de viewer implementeren in uw site. Wij leveren u de complete bestanden, u hoeft ze enkel nog maar te uploaden naar uw server om de rotaties zichtbaar te maken op uw website.

Wij hanteren een meer dan goede prijs/kwaliteit verhouding. Bij serieuze belangstelling maken wij graag vrijblijvend een rotatie voor u.